Biežāk uzdotie jautājumi
Lactobex®, Lactobex® baby un Lactobex® strong jālieto tikai vienu reizi dienā!
Probiotikas ir ļoti jutīgas pret apkārtējās vides ietekmi – skābeklis un mitrums ievērojami samazina uzglabāšanas laiku un samazina dzīvo baktēriju skaitu. Lactobex® produkti tiek ražoti izmantojot modernās tehnoloģijas, tādējādi nodrošinot, ka produkts būs efektīvs visā uzglabāšanas termiņa laikā. Lactobex® derīguma termiņš ir 30 mēneši, kas ir garākais pieejamais termiņš šīs grupas produktiem.
Produktu nedrīkst uzglabāt ledusskapī! Tas jāuzglabā temperatūrā līdz +25 °C. Uzglabāt oriģinālā iepakojumā, lai pasargātu no gaismas un mitruma.
Ieteicamā diennakts deva ir 1 paciņa Lactobex®, Lactobex® baby vai 1 kapsula Lactobex® Strong.
Lietojot Lactobex® vai Lactobex® baby, izmantojot tīras šķēres, nogrieziet paciņas galu. Lietojiet produktu tīrā veidā vai izšķīdiniet vēsā šķidrumā (ūdenī, sulā, pienā), vai pievienojiet to jūsu ēdienam (piemēram - jogurtam vai sausajām brokastīm).
Lietojot Lactobex® Strong, kapsulu norijiet veselu, uzdzerot glāzi ūdens, vai kapsulas saturu izšķīdiniet vēsā šķidrumā (ūdenī, sulā, pienā), vai pievienojiet to jūsu ēdienam (piemēram - jogurtam vai sausajām brokastīm).
Nepārsniedziet ieteicamo diennakts devu. Vēlamais lietošanas kurss no 2 nedēļām līdz 3 mēnešiemvai pēc ārsta rekomendācijas.
• Lactobex® ir 4. paaudzes laktobaktēriju un bifidobaktēriju komplekss – pārklāts ar īpašu Duolac® tehnoloģiju, tas ir aizsargāts pret kuņģa sulas un žults ietekmi un neskarts nokļūst zarnu traktā. • Produkts ir pieejams 3 veidu iepakojumos: pieaugušajiem un bērniem no 6 mēnešu vecuma kā arī Lactobex® Strong - lielākā koncentrācijā kapsulu formā. • Latvijas Diētas ārstu asociācija produktam ir piešķīrusi marķējumu zīmi: VP - vērtīgs produkts • Ērti un viegli lietojams. Produkts jālieto vienreiz dienā. • Produkts ir pulverveida viela, ko var pievienot pārtikai vai izšķīdināt ūdenī. • Produktu nedrīkst uzglabāt ledusskapī, tā derīguma termiņš ir 30 mēneši, kas ir garākais pieejamais termiņš šīs grupas produktiem. |
|